BergBeklimmers (4-6 jaar)

Bergbeklimmers 4 t/m 6 jaar

Velen van jullie kennen de ukIQ groep Lent; dé speel- en ontdekgroep voor peuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Steeds vaker krijg ik de vraag of ik ook een dergelijk aanbod heb voor kleuters en wat oudere kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Inmiddels kan ik die vraag met ‘JA’ beantwoorden! De groepen heten BergBeklimmers en BruggenBouwers.

Oorspronkelijk was het idee om na de voorjaarsvakantie te starten met een groepje kinderen van 4 t/m 6 jaar (BergBeklimmers) en een groepje kinderen van 6 t/m 8 jaar (BruggenBouwers). Helaas zal ik dit plan vanwege de coronamaatregelen nog even uit moeten stellen. Dit geeft me dan wel weer de tijd om alvast te inventariseren wie hier interesse in heeft en zijn kind graag aan zou willen melden hiervoor. Het gaat per leeftijdscategorie dan om 1,5 uur op de vrijdagmiddag, eens per 2 weken. De kosten zullen €20,- per middag bedragen.

Het doel is om ontwikkelingsgelijken te ontmoeten en elkaar te vinden tijdens het spelen van spellen, het doen van samenwerkingsopdrachten, knutselactiviteiten, proefjes, filosoferen, verdieping in een onderwerp enz. Daarbij werken de kinderen spelenderwijs aan het leren van verschillende vaardigheden en leren zij elkaar en zichzelf beter kennen.

Heb je interesse voor je zoon/dochter? Laat me dit dan weten door een mailtje te sturen naar welkom@bezigbrein.nl of te bellen naar 06-36238838.